Valeka-slide-1
Werktafels aluminium
Werktafels

Werktafels die sterk, duurzaam en van aluminium gemaakt zijn verkrijgbaar bij Valeka

Werktafels kopen die lang mee gaan door de sterke en duurzame eigenschappen? Werktafels die perfect passen bij de uit te voeren werkzaamheden en ruimte? Voor een ruim aanbod werktafels moet u beslist bij Valeka zijn. Valeka is al vele jaren gespecialiseerd in nieuwe aluminium werktafels. Naast werktafels hebben wij nieuwe aluminium kweektafels, verkooptafels, stellages en kaarthouders. Doordat wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige werktafels leveren hebben wij door de jaren een vaste klantenkring opgebouwd. Onze klanten bestaan o.a. uit: bouwmarkten, tuincentra, laboratoria, scholen en universiteiten over de hele wereld. Graag leveren wij ook u passende werktafels.

Voordelen werktafels

Valeka is een bekend begrip in de wereld als het gaat om werktafels. Onze werktafels worden gemaakt van hoogwaardige materialen en aluminium. Ze zijn sterk, duurzaam en gaan lang mee. Nog een voordeel van werktafels is dat ze in hoogte verstelbaar zijn. Hierdoor kunnen de werktafels volledig aan de gebruiker aangepast worden.

Werktafels en meer

Naast werktafels kunt u bij ons terecht voor:

Bovenstaande soorten en werktafels zijn leverbaar in vele breedte, lengtematen en uitvoeringen. Wilt u graag nieuwe werktafels? Wij leveren deze beide naar wens.

Werktafels voor concurrerende prijzen

Valeka levert werktafels voor concurrerende prijzen. Naast concurrerende prijzen onderscheiden wij ons in kwaliteit. Wij hanteren een zeer strenge selectieprocedure voor het gebruik van materialen en houden ons dagelijks bezig met kwaliteitscontrole. Meer informatie over werktafels? Benieuwd naar de soorten? Bekijk gerust onze website of neem contact met ons op.

Neem contact op

Valeka BV logo
Valeka BV

Stel uw vraag

Werktafels

Valeka-slide-1

Copyright © Valeka BV 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring (NL)